Ja çfarë po instalohet në Lezhë…

Katër ekipe të ndryshme inxhinierësh, francezë, indianë, anglezë, dhe inxhinierët shqiptar të kompanisë BNT Electronics Tiranë përfaqësues të TOSHIBA në Shqipëri kanë koordinuar gjithçka...

Pse lezhjanët janë kaq arsimdashës…

Nuk më hiqet nga kujtesa dita kur isha veç një djalosh i vogël dhe po luaja te hyrja e pallatit me një kamion që...

Qarku Lezhë fitues i projektit të BE-së! Ja çfarë parashikon programi…

Siç e thotë edhe shprehja "të dështosh në planifikim, është të planifikosh dështimin", dhe për sa kohë që kujtesa nuk na tradhton, sa u...

Lezhë/ Pushuesit të dashuruar me Plazhin e Tales!

Plazhi i Tales po frekuentohet çdo vit e më shumë jo vetëm nga pushuesit vendas por edhe nga të huajt, dhe kjo nuk është...

Paulin Leci, lezhjani që shtegtoi nëpër Evropë në kërkim të ëndrrës…

Paulin Leci që në moshën e 18-vjeçare është larguar nga Shqipëria. Fillimisht është zhvendosur në Itali, në Alba, ku nisi pune në ndërtim dhe...

Hoteli i Gjuetisë në Lezhë: Të fshehtat dhe kurthet e panjohura të tij!

Hyrja në Hotelin e Gjuetisë, që në hapat parë pasi kalon portën kryersore të ngjall ndjesinë e atyre çasteve të rralla kur njeriu ndihet...

Ja çfarë ndodh nëse KQZ gjen manipulime në kutitë e Lezhës

Atë që nuk arriti ta bënte Bindja Demokratike e Astrit Patozit, po e bën Eduart Ndocaj. KQZ ka vendosur pranimin e kërkesës ankimore të subjektit...

Zbulohet emri, ja kush do të jetë kryetar i Këshillit Bashkiak të Lezhës

Strukturat e Partisë Socialiste të Lezhës janë në gjendje vlimi, dhe kjo jo për shkak të të nxehtit të këtij korriku, por për shkak...

Mbështetja financiare për Desarën nga Lezha po ecën mirë, ja personat që po dhurojnë…

Po ecën me shpejtësi fushata e mbledhjes së dhurimeve në faqen e njohur ndërkombëtarisht, GoFundMe. Deri tani, pa llogaritur kanalet e tjera direkte të dhurimit,...

Vinçens Tuku, këshilltari që po bëhet faktor lokal në Lezhë

Një rast unik në historinë elektorale të Lezhës, që një person i vetëm të arrijë nivele mbështetjeje popullore të krahasueshme me një forcë politike. Partia...

Më të fundit