Si të Mbeteni Miq Edhe Pas Divorcit… e ta Mbani Familjen e Bashkuar

E shkruar nga një fëmijë prindërish të divorcuar, që dëshmoi për një miqësi të vërtetë pas divorcit... Për prindërit e mi, shkëndija u shua 18...

Nëse Ke Vlerësim për Veten, Këto Fjalë Mbaji Gjithmonë në Mendje!

Secili nga ne kalon nëpër momente të ndryshme në jetë, disa të lumtura, disa të vështira dhe të tjera shumë të vështira. E rëndësishme...

Për Femrat mbi 40 vjeç: Këto Ushtrime Mbrojnë Shëndetin Tuaj!

Fillimi i moshës së mesme është një pikë kritike në jetë. Sipas Ken Fox, profesor i stërvitjes dhe shkencave shëndetësore në Universitetin e Bristol,...

9 Rregullat e Mirësjelljes që Nuk Dalin Kurrë Nga Moda

Përse do t'i duhet një njeriu modern që t'i dijë rregullat e sjelljes? Jeta jonë është e shpejtë, ne hamë kur jemi në lëvizje, qëndrojmë...

6 Sekretet e Çifteve Lumturisht Të Martuar

Martesa përbëhet nga dhënia dhe marrja. Duhen kompromise, durim, mirëkuptim dhe dashuri. Ne jemi mësuar kaq shumë të heqim dorë dhe të dorëzohemi, kur...

7 Sinjalet që Ajo Vuan nga Stresi Kronik (por po përpiqet ta fshehë)

Tek disa njerëz është pothuajse e pamundur të kuptohet se diçka nuk shkon. Shumë njerëz thjesht nuk pranojnë të ankohen për asgjë. Të tjerët...

Fuqia e Fjalës së Prindit: 7 Frazat që Fëmija Duhet t’i Dëgjojë Çdo Ditë

Ndonjëherë, prindërit i thonë disa gjëra pa marrë parasysh pasojat që ato mund të kenë tek fëmijët e tyre. Shpesh, ata e shohin fëmijën e...

10 Teknikat e Ndihmës së Parë që Duhet t’i Fiksojmë Mirë!

Është e nevojshme që të gjithë të mund të jenë në gjendje të japin ndihmën e parë, pasi nëse nuk keni njohuri të mjaftueshme...

12 Sinjalet që Faqja Ku Po Blen Online Është e Rremë

Me rritjen e përdoruesve të rrjetit dhe po ashtu të bizneseve që operojnë online, rritet gjithashtu edhe mundësia që konsumatorët të mashtrohen duke u...

Nëse Një Bebe Është “Rrugës”, Prisni Këto Ndryshime në Marrëdhënien Tuaj

Po t'i pyesnit, shumica e prindërve do të thonin se të paturit një bebe do të ishte një nga gjërat më emocionuese, të gëzueshme...
Reklamë

TË FUNDIT