Brad Pitt: Unë e humba thesarin tim! Ah sikur këtë këshillë të ma kishin...

Pas divorcit që pasoi 11 vite martesë, aktori Brad Pitt vendosi të jepte një "copëz këshillë" mbi martesën. "Natyrisht, unë nuk jam një ekspert në...

14 Rregullat e Veshjes që të Gjithë Duhet t’i Mësojnë Një Herë e Mirë…

"Vishuni tmerrësisht keq dhe ata do të mbajnë mend veshjen, vishuni përsosmërisht dhe ata do të mbajnë në mendje gruan, " - ka thënë...

5 Teknikat Mbrojtëse të Ngarjes së Makinës që Duhet t’i Fiksoni Një Herë e...

Rregulli më i rëndësishëm për kur të jeni duke i dhënë makinës është të mos frenoni kur po merrni një kthesë. Duam të themi që...

Ku dallon një grua e mençur nga një grua inteligjente?

Mund të duken e njëjta gjë, të bukura e të zgjuara por në fakt ndryshojnë. Këto detaje bëjnë diferencën. Një grup psikologësh hasën 8 dallime...

5 Shenjat e Fshehura të Depresionit për të cilat Rrallëherë flitet

Zakonisht, njerëzit e lidhin depresionin me simptoma si lodhja kronike, ulja apo shtimi i tepërt i oreksit, izolimi, ndjesia e zhdukjes apo mungesa e...

Zgjimet gjatë natës. Ja sinjalet që përcjell organizmi juaj

Shpesh ndodh që të mos arrini të flini, apo të ju zërë gjumi por në 3 të mëngjesit të zgjoheni përsëri. Sipas shkencës, zgjimi në...

Psikologët: Tregohuni të vëmendshëm! Këto fraza tregojnë se partneri juaj nuk ju do më…

Psikologët pohojnë se ekzistojnë modele specifike të sjelljes që tregojnë se marrëdhëniet tuaja kanë arritur në një rrugë qorre ose thjesht nuk kanë qenë...

Përse fëmijët sillen më keq me nënën se me këdo tjetër?

Sa e sa herë mendimi i prindërve për fëmijët e tyre është i ndryshëm nga ai i mësuesve të tyre apo i familjarëve. "Fëmija yt...

Çdo vajzë “vdes” për këto 12 lloje përqafimesh nga i dashuri i saj!

Vajzat ndihen shumë më të sigurta kur njeriu i zemrës i mban ato në krahë. Ju duket sikur nuk ka asgjë më të mirë...

Femrat kokëforta janë bashkëshortet më të mira. Ja përse…

Nuk është e lehtë të duash një femër kokëfortë, sidomos sepse ajo mbron opinionet, parimet dhe bindjet e saj. Mund të nevrikoset dhe të të...
Reklamë

TË FUNDIT