10 Arsyet Përse Meshkujt Nuk e Përballojnë Dot një Femër të Fortë

Çfarë e bën saktësisht një femër të fortë? Përpjekjet, sakrificat dhe vetëmohimi i saj. Një grua e fortë ka duruar dhimbjen, i kapërcyer përvojat që...

“Peri këputet ku është i dobët!” Nëse do të Shmangësh Depresionin, Mos i Neglizho...

"Depresioni është një sëmundje e rëndë mendore që mund të ndikojë tek çdokush. Pa marrë parasysh se ku jeni në jetë, depresioni mund të...

T’i flasësh ish-it në rrjetet sociale?! Psikologët na sqarojnë njëherë e mirë

Ndonjëherë, kur një marrëdhënie mbaron - kjo do të thotë se është me të vërtetë ka mbaruar! Duke folur me ish-partnerin tuaj në mediat...

Nëse Fëmija Yt Shfaq Këto 6 Sjellje, Ka Rënë Pre e Krizës së Vlerave

Edhe pse ka një angazhim nga ana e prindërve për të rritur fëmijët e tyre me vlera morale, mund të ndodhë që edukimi i...

7 Teknikat Vetëmbrojtëse për Gratë, të Rekomanduara nga një Profesionist

Victor Lyalko, mjeshtri i mirënjohur i arteve marciale, ka shkruar një libër ku ai përshkruan metodat më efektive të vetëmbrojtjes për të ndihmuar gratë...

Fiksoji Mirë Këto 4 Fraza! Që të Mos Biesh Më në Kurthin e Manipuluesit

"Mjeti kryesor për manipulimin e realitetit është manipulimi i fjalëve. Nëse mund të kontrolloni kuptimin e fjalëve, mund të kontrolloni njerëzit që duhet t'i...

9 Këshillat e Stilistëve për të Fshehur “Me Stil” Kilet e Tepërta

Nëse nuk mund të humbni peshë, mund të bëni diçka tjetët për t'u dukur bukur në veshje. Ndonjëherë, e gjithë ajo që duhet është të...

Nëse Kërkon Mënyrën Perfekte Për t’u Hakmarrë Ndaj Atyre që të Lëndojnë, Kjo është...

Dëshira për t’u hakmarrë është e natyrshme, sado që ta bindim veten se nuk jemi tipa hakmarrës. Mirëpo shpesh ne gabohemi në mënyrat që zgjedhim...

10 Sekretet që Shitësit e Rrobave NUK do t’ua Tregojnë Kurrë

Dyqanet shpesh na e gënjejnë mendjen që të shpenzojmë më shumë para. Ne kemi zbuluar se çfarë na fshehin prodhuesit dhe shitësit e rrobave. Nga zbritja...

7 Këshillat Prindërore që Më Mirë të Mos ua Kishe Vënë Veshin

Sa shpesh mendoni se sa të vlefshme janë disa mënyra të caktuara për të rritur fëmijët? Sa shpesh i modernizoni ato sipas realitetit të jetës...
Reklamë

TË FUNDIT