“Rregulli Gjenial i Bretkosës”, që Punën e Sotme të Mos e Lësh për Nesër!

Mark Twain tha dikur ndër rreshtat e tij: "Hani si ushqim të parë në mëngjes një bretkosë të gjallë dhe asgjë e keqe nuk do...

Rregulla prindërimi të “kohës së gjyshes”, po vlera nuk ju ikën kurrë!

Jini konsistentë! Nëse thoni "ju të dy duhet të ndaloni luftën ose duhet të jeni në shtrat", vijeni fjalën në zbatim.   ëNxirrini jashtë për t'u argëtuar! Ajri...

13 Frazat “Vrasëse” të Statusit të Femrës… (shumicën i themi pa e kuptuar)

Ajo që përcaktohet nga ekspertët si "micromaskulizmi" është grupi i të gjitha atyre qëndrimeve delikate dhe me sa duket naive me të cilat shoqëria...

Këto fraza Mos ia Thuaj Asnjëherë një Çifti që Nuk Ka Fëmijë!

Fraza tipike të shqiptarëve... Fëmijët janë një bekim nga Zoti. Ka disa prindër që kanë fatin të kenë disa fëmijë, që t'jua ngrohin zemrën dhe...

Truke pastrimi që duhet t’i dijë çdo zonjë shtëpie

Me ardhjen e pranverës, të gjitha zonjat e shtëpisë angazhohen që ta pastrojnë shtëpinë me themel. Që ta bëni shtëpinë xixë me pak mundim, gjeni...

Ata që ia Kanë “Hedhur” Depresionit, Këto 5 Gabime Nuk i Bëjnë Më!

"Mos u mërzitni për gabimet dhe dështimet tuaja të kaluara pasi kjo vetëm sa do t'ju hidhërojë, do t'ju bëjë të pendoheni dhe të...

10 Veprime Kritike që NUK Duhet t’i Toleroni Kurrë në Një Marrëdhënie!

Marrëdhënia juaj, romantike ose jo, duhet që t'ju japë emocione për jetën, jo t'ju bëjë të ndiheni të ndrydhur, të shtypur apo të padashur. Shumë...

Telefonat me rrezatimin më të madh të radioaktivitet, ja cili është më i dëmshëm…

Për shumicën e njerëzve në ditët e sotme, smartfoni është me ta dhe i shoqëron gjatë 24 orëve të ditës. Është në xhepin e...

Një Femër që Ka Respekt Për Veten, Nuk i Pranon Kurrë Këto 11 “Pabesi”!

Nuk duhet të sakrifikosh veten tënde në një marrëdhënie të njëanshme! "Ajo erdhi vetëm në sallonin tim të martesës, me sa duket me shumë nxitim...

10 “Provat” që Rrjetet Sociale po e Shkatërrojnë Marrëdhënien Tënde

Hiq dorë nga këto zakone të këqija nëse do të përmirësosh marrëdhënien tënde! Ja çfarë po na ndodh: Po të shpërqëndron nga momentet e përditshme Këto ditë,...
Reklamë

TË FUNDIT