INSTAT: Bien çmimet, inflacioni ra në 2% për muajin korrik

Çmimet e produkteve ushqimore kanë shënuar rënie në muajin Korrik krahasuar me muajin qershor, por ishin më të larta se e njëjta periudhë e...

Mirditë/ I qëllon në drejtim të banesës pas një konflikti për motive të dobëta....

Policia njofton se ka parandaluar një ngjarje kriminale, ku një shtetas banues në Kaçinar të Mirditës ka kanosur me armë zjarri një shtetas tjetër....

DPT/ Ja rastet kur niset një hetim tatimor për biznesin

Drejtoria e Tatimeve u kujton bizneseve rastet kur mund të jenë subjekt i hetimit tatimor.  Bizneset janë objekt i vlerësimit tatimor nga tatimet në...

Kompensimi i ish-pronarëve/ Për pagesa të përshpejtuara, përfitoni më pak

Agjencia e Trajtimit të Pronave do ti japë përparësi kompensimit të pronarëve që kërkojnë pagesë të përshpejtuar. Të gjithë ish-pronarët që kanë një vendim...

Lezhë/ Prefektura takim mbi turizmin, Plazhi po zaptohet dhe mungon siguria në plazhe

Pranë Prefekturës në Lezhë është zhvilluar një takim për sa i përket turizmit, problemeve që ka patur dhe arritjet e këtij sezoni. Mungesa e plazheve...

Prefektura takim mbi turizmin/ Plazhi po zaptohet dhe mungon siguria në plazhe

Pranë Prefekturës në Lezhë është zhvilluar një takim për sa i përket turizmit, problemeve që ka patur dhe arritjet e këtij sezoni. Mungesa e plazheve...

Shërbimet Përmbarimore Shtetërore: Ja tarifat e reja

Hyjnë në fuqi tarifat e reja për shërbimet përmbarimore shtetërore. Udhëzimi është botuar në fletoren zyrtare dhe përcakton llojet e shërbimeve përmbarimore të tarifuara...

Drejtoria e Përgjithshme e Arkivave/ Nga 1 shtatori me tarifa të reja

Drejtoria e Përgjithshme e Arkivave ka miratuar tarifat e reja për shërbimet që do të ofrojë. Tarifat e reja do të aplikohen duke nisur...

DRSSH Lezhë: Fushatë sensibilizuese për një pension më të mirë në të ardhmen

Drejtoria Rajonale e Sigurimeve Shoqërore në Lezhë vijon fushatat sensibilizuese në lidhje me skemat e kontributeve, me anë të këtij mesazhi jepen sqarimet e...

Lufta ndaj kanabisit/ Policia e Shtetit bashkon forcat me Guardia di Finanza

Lufta ndaj kanabisit në vendin tonë është intensifikuar gjatë ditëve të fundit. Edhe gjatë ditës së sotme ka vijuar zbatimi i protokollit ajror me...
Reklamë

TË FUNDIT