Posta Shqiptare me një shërbimi të ri me tarifa dhe shpejtësi konkurruese…

Posta Shqiptare do të vijë së shpejti me një tjetër shërbim për qytetarët, që është transferta e parave në të gjitha shtetet e botës. Vetëm...

“As falas as me lekë”/ Spitali i Lezhës ‘kremton’ plot 1 vit pa mamografi,...

Pacientet të cilat duan që të kryejnë mamografi, pasi aparatura e mamografisë qëndron në magazinë jashtë gjendjes funksionale e në mungesë të saj, gratë...

Bashkia Lezhë lëshon Urdhër për Heqjen e Ndërtimeve të Përkohshme në Zonën Bregdetare

Njoftim për heqjen e ndërtimeve të përkohshme në zonën bregdetare. Bazuar në ligjin Nr.9870.dt.16.07.2007, ”Për inspektimin dhe Mbrojtjen e Territorit nga Ndërtimet e Kundraligjshme” i...

Mbyllja e bizneseve, Basha dhe Ahmetaj replikojnë në distancë

“Këto janë regjistrat e bizneseve, janë krijuar të reja 14 mijë 929 biznese. Janë çregjistruar në normalitet ekonomik 5.572, neto janar-shtator 9357 biznese të...

Video/ Nënkryetarja e Bashkisë kërkon Përfshirjen e të Rinjve edhe të Njësive Administrative në...

Përfshirja e të rinjve në diskutimet dhe idetë zhvilluese të Lezhës Zëri i të rinjve të shkollave të Lezhës do të dëgjohet në hartimin e...

Procedurat për agroturizmin/ Ja si merret leja për strukturat akomoduese

Qeveria ka ndërhyrë në vendimin e Janarit 2018 sa i përket kritereve dhe procedurave për certifikimin e agroturizmit, duke bërë rregullime të mëtejshme në...

Remont në Lezhë dhe Kurbin/ OSHEE: Ja zonat pa energji më 8-9 Tetor

OSHEE njofton se për shkak të remontit që do të kryhet në Vorë, Lezhë dhe Kurbin në datat 8 dhe 9 Tetor në disa...

Me ‘rrota përpjetë’ apo me ‘këmbë në tokë’, si është Bashkia Lezhë? Na e...

Bashkia është institucioni që ka përgjegjësinë më të lartë për t’i siguruar qytetarëve të saj shërbime sa më cilësore dhe një mirëqenie të lartë....

Lajmi i Fundit/ Hipoteka e Kurbinit zhvendoset në Komisariat, tjetërsuan 68120 m2 tokë!

Policia e Shtetit ka proceduar penalisht 11 persona si pjesë e operacionit “Hipoteka” për fallsifikime dokumentash, shpërdorim detyre dhe pastrim të produkteve të veprës...

Lotaria Amerikane/ Ambasada jep disa këshilla të rëndësishme për t’u ndjekur

Edhe për këtë vit, prej pak ditësh është hapur procesi i aplikimit për Lotarinë Amerikane. Përmes njoftimeve të njëpasnjëshme, ambasada amerikane sqaron edhe sot shqiptarët...

Më të fundit