Bashkia Lezhë pritet në Besë për Festën e Beslidhjes!

Nëse shtatorja e Gjergj Kastriotit nuk do të vendoset në Lezhë brënda datës 2 mars, Kryetari i Bashkisë Z.Fran Frrokaj dhe strukturat e Bashkisë...

“Pika që s’i bie Drejtorit!”/ Ky punonjës kthehet rregullisht nga Mirdita në Lezhë vetëm...

Duke marrë shkas nga postimi i Z. Aleksandër Ndoja në proflin e tij në Facebook i cili shkruan rreth një rasti vërtetë të kobshëm,...

“Çudia në Lezhë!”/ Varrime në rrugë sepse s’ka hapësira!

Në mungesë të hapësirave për varre kane nisur të shfrytëzohen edhe rrugët. Në varrezat publike të qytetit të Lezhës, pothuajse çdo hapësirë është zaptuar pasi...

Deputeti Ndreu paralajmëron epokën e re për Spitalin e Lezhës

Deputeti i Lezhës Z. Pjerin Ndreu ka publikuar në faqen zyrtare shifrat dhe pamjet e projektit të ri të Spitalit të Lezhës, që pas...

Ky zotëri u shpall “Qytetar Nderi “, dhe ka një mesazh për këdo që...

Me motivacionin, "Për kontributin e madh në politikë, social dhe intelektual të dhenë ndër vite në rrethin e Lezhës", Kryetari i Këshillit Bashkiak Z....

Ja kush e fitoi garën për zëvendëskryetare e Gjykatës së Lezhës

Gjyqtarja Ulliri fitoi garën përballë Artan Hajredinaj. Elsa Abaz Ulliri është zgjedhur zëvendëskryetare e Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Lezhë. Në zgjedhjet e zhvilluara në prani edhe...

Më në fund ia gjetën “njeriun punës” e jo “një punë njeriut”! Drejtuesi i...

Posta e Lezhës i rikthehet shërbimit me respekt dhe dinjitet për qytetarët. Përveç morisë së shërbimeve që ofron Posta Shqiptare sh.a, e cila sa...

Si më ndihmoi Posta e Lezhës të fitoja bastin që vura me shokun tim…

Me kokën ulur e të mbushur me mendime, shpërfilltazi hiqesha sikur po vështroja pllakat e trotuarit të qytetit... Më vjen natyrshëm ky veprim sepse...

Shkoni vetë, përpara se t’ju vijë me urdhër!

Faqja Zyrtare e Postës Shqiptare ka dedikuar një hapësirë ditën e sotme posaçërisht për Postën e Lezhës. Kjo e fundit, ditën e sotme, ka kryer...

Dedë Frroku nderohet me titullin “Nderi i Qarkut Lezhë”

Në 70 – vjetorin e tij, Z.Dedë Frroku, nderohet me titullin “Nderi i Qarkut Lezhë “ Evidentimi, nominimi, vlerësimi e promovimi i figurave, përsonaliteteve të...

Më të fundit