“Çudia në Lezhë!”/ Varrime në rrugë sepse s’ka hapësira!

Në mungesë të hapësirave për varre kane nisur të shfrytëzohen edhe rrugët. Në varrezat publike të qytetit të Lezhës, pothuajse çdo hapësirë është zaptuar pasi...

Ja kush e fitoi garën për zëvendëskryetare e Gjykatës së Lezhës

Gjyqtarja Ulliri fitoi garën përballë Artan Hajredinaj. Elsa Abaz Ulliri është zgjedhur zëvendëskryetare e Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Lezhë. Në zgjedhjet e zhvilluara në prani edhe...

Deputeti Ndreu paralajmëron epokën e re për Spitalin e Lezhës

Deputeti i Lezhës Z. Pjerin Ndreu ka publikuar në faqen zyrtare shifrat dhe pamjet e projektit të ri të Spitalit të Lezhës, që pas...

Bashkia Lezhë pritet në Besë për Festën e Beslidhjes!

Nëse shtatorja e Gjergj Kastriotit nuk do të vendoset në Lezhë brënda datës 2 mars, Kryetari i Bashkisë Z.Fran Frrokaj dhe strukturat e Bashkisë...

“2 Marsi”/ Bashkia Lezhë ka një njoftim të rëndësishëm!

Ditën e shtunë, më 2 mars, Lezha bëhet qendra e kombëtare e mbarë shqiptarëve. Në kudër të festimeve për “575- vjetorin e Besëlidhjes së Lezhës”,...

Shkoni vetë, përpara se t’ju vijë me urdhër!

Faqja Zyrtare e Postës Shqiptare ka dedikuar një hapësirë ditën e sotme posaçërisht për Postën e Lezhës. Kjo e fundit, ditën e sotme, ka kryer...

Klodian Marku prezanton objektivat e reja të QKF-së

Klodian Marku: Qendra Kulturore e femijeve me objektiva te reja gjate ketij viti Pas suksesit te arritur me teatrin e kukullave Qendra Kulturore e fëmijeve...

“Portofoli me ngjyra i qeverisë”/ Shoqata e Bashkive u mblodh në Lezhë

Shoqata e Bashkive ka organizuar takimin e Komitetit Drejtues, nën kujdesin e Kryetarit të Bashkisë Lezhë, z. Fran Frrokaj. Komiteti Drejtues i Shoqatës, përbërë nga...

Agostin Marku i dorëzon titullin: Zef Gjoni “Nderi i Qarkut Lezhe”

ZEF GJONI "NDERI I QARKUT LEZHE" "Për kontribut të veçante si veteriner dhe drejtues insitucioni në zhvillimin e bujqësisë në Qarkun e Lezhës dhe më...

551 Vjetori i Gjergj Kastriotit, Bashkia Lezhë përdor “kopjen e çelësit” për të hyrë...

Pas 8 muajsh nga dita kur nisi inaugurimin, memoriali i heroit tone kombetar Gjergj Kastrioti Skenderbeu ne Lezhe u rihap. Bashkia e Lezhes nuk priti...

Më të fundit