Si të gatuani pannetonen perfekte dhe të mos rrezikoni me ato të gatshmet

Pannetonja është ëmbëlsira më e preferuar e Krishtlindjeve. Megjithëse është ëmbëlsirë italiane edhe ne e kemi përqafuar si ide, që ëmbëlsira karakteristike e Krishtlindjeve...

Pjata më e mirë me të cilën italianët “mundin” dimrin

Kuzhina siçiliane është shumë e njohur, ofron shumë ide të shijshme për të gatuar perimet. Kjo është një recetë e vjetër, që ka kaluar...

Maza e Zier – Receta që Mbahej Sekret nga Nënat Shqiptare

Maza e Zier është një traditë e vjetër e Shqipërisë së Veriut, shumë e shijshme veçanërisht në këto ditë të ftohta dimri, i cili...
Reklamë

TË FUNDIT