Kursi zyrtar i këmbimit, 22 Maj 2018

Kursi zyrtar i këmbimit përditësuar sipas kursit të publikuar nga Banka e Shqipërisë për ditën e Martë, 22 Maj 2018: Monedha Kryesore Dollar Amerikan USD 108.15...

Kursi zyrtar i këmbimit, 21 Maj 2018

Kursi i këmbimit të valutave referuar Bankës së Shqipërisë, e Hënë 21 Maj 2018: Monedha Kryesore Dollar Amerikan USD 107.79 -0.03 Euro EUR 127.17 -0.14 Poundi Britanik GBP...

Kursi zyrtar i këmbimit, 19 Maj 2018

Kursi i këmbimit të valutave, e Shtunë 19 Maj 2018: Monedha Kryesore Dollar Amerikan USD 107.79 -0.03 Euro EUR 127.17 -0.14 Poundi Britanik GBP 145.40 -0.11 Franga Zvicerane CHF...

Kursi zyrtar i këmbimit, 18 Maj 2018

Kursi zyrtar i këmbimit, përditësuar nga Banka e Shqipërisë për ditën e Premte 18 Maj 2018: Monedha Kryesore Dollar Amerikan USD 107.82 +0.18 Euro EUR 127.31 +0.03 Poundi...

Kursi zyrtar i këmbimit, 17 Maj 2018

Këmbimi i valutave për ditën e Enjte, 17 Maj 2018 referuar kursit të publikuar nga Banka e Shqipërisë: Monedha Kryesore Dollar Amerikan USD 107.64 +0.90 Euro EUR...

Kursi zyrtar i këmbimit, 16 Maj 2018

Kursi i këmbimit të valutave sipas Bankës së Shqipërisë për ditën e Mërkurë, 16 Maj 2018. Banka e Shqipërisë zbaton një regjim të lirë të...

Kursi zyrtar i këmbimit, 13 Maj 2018

Kursi i këmbimit valutor, e Diel 13 Maj 2018, referuar përditësimit të Bankës së Shqipërisë. Banka e Shqipërisë llogarit dhe publikon kursin zyrtar të këmbimit....

Kursi zyrtar i këmbimit, 11 Maj 2018

Kursi zyrtar i këmbimit, referuar Bankës së Shqipërisë. Banka e Shqipërisë zbaton një regjim të lirë të kursit të këmbimit. Vlera e lekut kundrejt valutave të...

Kursi zyrtar i këmbimit, 9 Maj 2018

Kursi i këmbimit valutor, e Mërkurë 9 maj 2018, referuar Bankës së Shqipërisë: Monedha Kryesore  Dollar Amerikan USD 106.89 +0.26 Euro EUR 127.07 -0.17 Poundi Britanik GBP 144.47...

Kursi zyrtar i këmbimit, 8 Maj 2018

Kursi zyrtar i këmbimit, e Martë 8 Maj 2018 referuar përditësimit të Bankës së Shqipërisë. Banka e Shqipërisë llogarit dhe publikon kursin zyrtar të këmbimit....
Reklamë

TË FUNDIT