Studiuesi publikon plagjiaturën e radhës, askush nuk po i shpëton filtrit!

Nuk kishte sesi të mbyllej java pa një denoncim plagjiature, kësaj herë në rrathët e ferrit plagjaturesk ka rënë kryebashkiaku i Kamzës Z. Xhelal Mziu.

Publikimin dhe e gjetjen e plagjiaturës e ka bërë Dr. Vladimir Kola, i cili, pasi e postoi në faqen e tij, “ushqeu” të gjitha portalet dhe mediat e vendit.

“Edhe kjo plagjiaturë është për të vënë në dukje gjendjen e universiteteve dhe jo për politikë.” – thekson Z. Kola

Mëposhtë publiki i tij i plotë: