Shembja e dy pallateve në Lezhë! Këshilli Bashkiak merr vendimin…

Ditën e sotme është zhvilluar mbledhja e Këshillit të Bashkisë Lezhë, e thirrur në seancë të jashtëzakonshme.

Bashkia Lezhë në faqen e saj zyrtare ka publikuar 3 vendimet e rëndësishme që u morën nga Këshilli:

Mbledhje e jashtëzakonshme e Këshillit Bashkiak Lezhë në të cilën u morën 3 vendime:

1. Vendimi për shembjen e pallatit (pallati 88 në lagjen Skërderbeg dhe 2. pallati te BKT) të dëmtuara nga tërmeti i datës 26 Nëntor 2019, duke i hapur rrugë ndërtimit të dy pallateve të reja me fonde të siguruara nga Bashkia Lezhë.

3. Miratimi i listave e treta të familjeve përfituese të bonusit të qerasë (27 familje).