Plasin sondazhet online, rezultatet imitojnë njëri tjetrin (Lezha)

Nëpër faqet me audiencën më të lartë në Shqipëri, por edhe ato të memeve, ka patur një publikim të njëpasnjëshëm të sondazheve.

Edhe pse sondazhet online mund të trukohen apo ndikohen lehtësisht me pak manovra të koordinuara grupi, gjithsesi ato mbeten deridiku një tregues për komentuesit të cilët kanë vërshuar lumë.

Në këto momente JOQ Albania ka hapur një sondazh me afat 6 ditor, dhe rezultati i deritanishëm është ky:

Në Brryli Broadway u mbyll me këtë rezultat:

Në Abc NEWS rezultati i sondazhit ishte ky:

Interesante për t’u përmendur edhe sondazhi i Lezha News:

 

A besoni te sondazhet në internet? Dhe nëse po, a e shprehni votën tuaj në Facebook?