Oshee njofton stakim energjie në disa zona të Lezhës nga 9 deri në 16:00

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike ka njoftuar për stakim energjie në disa zona të Lezhës për datën 17 Qershor 2020.

Për shkak të remontit që do të kryhet në linjën 35 kV këto zona nuk do të furnizohen me energji duke nisur nga ora 9:00 derin në 16:30.

Lexoje të plotë njoftimin e Oshee:

Njoftim për abonentët #Shkodër,, #Burrel, #Mirditë, dhe #Lezhë e #Pukë

Stakim, 16- 19 qershor📌

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Reps, Koplik dhe Linjën 35kV L30-74 Fushë Kuqe – Rrile, Kurbnesh dhe Tuc, do të stakohet energjia në këto zona në Shkodër, Burrel, Pukë dhe Lezhë

16 qershor/09:00-16:30📌

Orosh, Qyteza Reps, fshatrat: Lelaj 1 dhe 2, Shkorret, Maja Madhe, Plagëz, Gurth Spaç, Bulshar, Kodër Ranë, Kullaxhi, Blinisht, Shpal, Vau Madh, Mashterkor, Zajs, Zona Fan, Lgjin Gryk Orosh, Shtrungaj, Bisak, Klos, Kujt, Kat.Ri, Konaj, Zallxhuxhe Ndershen.

17 qershor/09:00-16:30📌

Rrile, Gryk Lumi (Kom. Shenkoll), Barbulloje, Gajush, Shënkoll, Tale, Burgu Shkolle, Hidrovoret Droje, Tale

18 qershor/10:00-13:00📌

Lumbardh, Tuc, Kimez, Miniera Munelle, Miniera Lak roshi

19 qershor/10:00-15:30📌

Bardhaj, Perlikaj, Lufaj, Lekunde, Macukull, Shelli, Urxalle Dukagjin, Shtjefen, Barbullej, Gjoçaj, Fshat Kurbnesh, Kumbull, Zajs, Hec Kumbull, Merdhoq, Dierre