Oshee njofton abonentët për stakime të energjisë në disa zona të Lezhës 2 ditë radhazi

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike nëpërmjet faqes zyrtare të Rajonit Shkodër ka shpërndarë një njoftim për abonentët në Lezhë.

Konkretisht Oshee njofton për ndërprërje të energjisë nga datat 2 dhjetor deri me 4 dhjetor 2020 për shkak të rikonstruksionit të rrjetit të Tensionit të Mesëm dhe fideri ajror (Hidrovor) në N/st Rrilë, do të ketë stakime:

Nga data 02.12.2020 deri me 04.12.2020 do te ketë stakime të energjisë elektrike nga ora 09:00-16:00 saktësisht ne zonën e Bregdet-Tale dhe Grykë-Lumi.

Lexojeni të plotë njoftimin zyrtar të Oshee Rajoni Shkodër:

Në zbatim të projektit që po zhvillohet në zonën e Rrilës për rikonstruksionin e rrjetit TM në Fiderin 1 (Hidrovor Ajror) ,N/St Rrilë njoftojmë që:

Nga data 02.12.2020 deri me 04.12.2020 do te ketë stakime të energjisë elektrike nga ora 09:00-16:00 saktësisht ne zonën e Bregdet-Tale dhe Grykë-Lumi.

Shpresojmë për mirëkuptimin tuaj!🤝