Ministri Klosi në Lezhë: Diskutim për zhvillimin e Kune – Vainit!

Ministri i Turizmit dhe Mjedisit Z. Blendi Klosi i shoqëruar nga Prefekti Prendi dhe Deputeti Ndreu kanë kryer një takim në zonën e Kune – Vainit.

Në këtë takim u diskutuan ide dhe projekte të reja me synim zhvillimin e një prej zonave më të bukura të vendit.

Deputeti Ndreu u shpreh besimplotë që pas konsultave dhe kërkësave, projekte të reja do të dakordësohen tashmë për zhvillimin e zonës.