Metaliaj: “Jo vetëm në Lezhë por as në Shënkoll s’keni ambiente për nxënësit…”

Deputetja e Lezhë Znj. Lindita Metaliaj ka reaguar në një deklaratë për mediat në lidhje me situatën e fillmvitit shkollor në qytet dhe njësit administrative të Bashkisë Lezhë.

Deklaratën e zonjës Metaliaj e ka shpërndarë Dega Partisë Demokratike Lezhë në faqen zyrtare. Me anë të kësaj daljeje për mediat, Metaliaj ka folur me tone të ashpra në lidhje me problematikën e fillimvitit të ri shkollor për nxënësit në Lezhë.

Ndër të tjera ajo shprehet se jo vetëm në shkollën Gjergj Kastrioti në Lezhë, por as në Shënkollë shkolla “Llesh Nik Daka” nuk i pret dot nxënësit me 14 shtator pasi është ende në proces rindërtimi.

Ndiqeni të plotë reagimin e znj. Metaliaj: