Mbledhje e jashtëzakonshme e Këshillit të Bashkisë Lezhë, ndryshojnë tarifat e parkimit

Në një mbledhje të jashtëzakonshme të thirrur nga Bashkia Lezhë, Këshilli Bashkiak i kryesuar nga Z. Ernest Rakaj ka shqyrtuar dhe i ka dhënë dritën jeshile pjesës tjetër të përfituesve të mbështjetjes financiare nga qeveria sipas kategorive DS1, DS2, DS3.

Gjithashtu ditën e sotme Këshilli ka miratuar edhe tarifën e parkimit e cila ishte 50 lekë/orë duke e ndarë në fasha të ndryshme orare sipas tabelës mëposhtë: