Lezhë/ Përplasje e fuqishme automjetesh në lagjen SMT

Pak minuta mëparë në lagjen SMT ka ndodhur një aksident i rëndë.

Automjetet e përfshira në këtë aksident janë, të markave Ranault ngjyrë e kuqe dhe Mercedes Benz C Class.

Nga dëshmitë në vendngjarjet raportohet se përplasja e automjeteve ka qënë e fuqishme, kjo lehtësisht e dallueshme nga deformim i jashtëzakonshëm i dy mjeteve.

Nuk janë identifikuar akoma e emrat dhe as numri i personave të përfshirë në këtë aksident.

Detajet në lidhje me ngjarjen do të pasyrohen në vijim…

Dita e sotme ka qënë një ditë e zezë për rrugët e Shqipërisë, pasi një numër i lartë aksidentesh janë regjistruar sot, në Levan 3 të vdekur dhe 4 të plagosur, në Tiranë i vdekur dhe 1 i plagosur.