Lëkundje tërmeti në Shqipëri dhe Maqedoninë e Veriut, ndjehet edhe në Lezhë

Vetëm pak çaste mëparë një lëkundje mbi 7 sekonda është ndjerë konsiderueshëm edhe në Lezhë.

Të dhënat paraprake nga shërbimet ndërkombëtare të sizmologjisë online, raportohet se lëkundja është regjistruar në Shqipëri dhe Maqedoninë e Veriut.

Në minutat vijuese do të jepen detaje më të hollësishme në lidhje me epiqendrën dhe thellësinë e lëkundjeve, nga Instituti i Gjeoshkencave.