Lekundet serish Lezha, epiqendra Kepi i Rodonit

Nje lekundje e tokes eshte ndjere pak çaste mepare ne Lezhe, te dhenat paraprake tregojne se epiqendra ka qene Kepi i Rodonit dhe se termeti ka qene i magnitudes 5 Righter.

Përditësim i orës 21:30

Ministria e Mbrojtjes, sjell informacionin zyrtar duke thënë se termeti është me magnitudë 4.8 dhe epiqendër pranë fshatit Bubq në Fushë-Krujë.

“IGJEUM njofton paraprakisht se termeti ishte me madnitude 4.8 me thellesi 7 km me epiqender 3 km ne veri te fshatit Bubq”, thuhet në njoftim.