Kush ishin pjesëtarët e delegacionit maqedonas që erdhën dje në Lezhë…

Ditën e djeshme Kryesia e Komunës së Vrapçishtit në Maqedoninë e Veriut ka zhvilluar një vizitë institucionale në Bashkinë e Lezhës, të cilët janë mikpritur nga kryetari Ndreu dhe stafi i tij.

Pas shkëmbimit të dhuratave simbolike siç e kërkon rasti dhe fotografive të përbashkëta, delagacioni maqedonas i kryesuar nga Kryetari i Komunës së Vrapçishtit Z. Isen Shabani kanë vizituar gjithashtu Kalanë e Lezhës, Memorialin e Heroit Kombëtar dhe Muzeun Etnografik.

Një informacion i siguruar në rrugë konfidenciale zbulon se Z. Isen Shabani do të jetë pikërisht kandidati i ardhshëm për kryeministër i Maqedonisë së Veriut.

Z.Isen Shabani