Kujtuan se ai po tallej, por sot ua hoqi të gjitha dyshimet!

Kryetari PBKDSH Z. Eduart Ndocaj ka zyrtarizuar gjithçka sot.

Në një takim të thirrur për shtyp Ndocaj ka bërë publike kandidaturën e tij për drejtimin e Bashkisë Lezhë.

Ai shprehet se falë pozitës gjeografike dhe dhuratave që vetë natyra i ka bërë Lezhës është e dhimbshme që po në këtë vend mjerimi, dhimbja, varfëria e trishtimi janë ulur këmbëkryq e qerasin njëra tjetren.

Eduart Ndocaj e sheh veten si personin e duhur per Bashkinë Lezhë për shkak se ai është një figurë e paster e politikes nuk ka asnjë sharje publike ndaj tij, përfytyroni akuza nga organet e drejtësisë.

Ndocaj shpreshet besimplotë se do ta fitojë Bashkinë Lezhë e se do të jetë në gjendje ta rrethoje veten me nje administrate bashkiake qe me te vertetë do të sjellin nje ndryshim per kete qytet.