Kryemadhi në Lezhë: “Shteti të jetë prezent aty ku ka nevojë!”

Kryetarja e LSI-së Znj. Monika Kryemadhi ka qënë ditën e sotme në Lezhë.

Ajo zhvilloi një tryezë diskutimi me banorë dhe eksponentët më të lartë të kësaj force në Lezhë, tryezë në të cilën u diskutua Live në lidhje me strategjitë për përballimin e situatës së krijuar nga reshjet e shumta.