Ja cila klinikë në Lezhë bën testin e tamponit për kovid

Pas implementimit me sukses të logjistikës së nevojshme për realizimin e testeve serologjike, Albmedica në Lezhë ka njoftuar nëpërmjet faqes së saj zyrtare pacientët se tashmë pranë kësaj mund të kryhen edhe tamponët (pra testi që tregon nëse jeni infektuar me virusin Sars-CoV-2).

Albmedica është klinika e parë dhe e vetme në Lezhë dhe në të gjithë veriun e vendit që mundëson testin e tamponit.

Lexojeni të plotë postimin e Albmedica:

#Albmedica në bashkëpunim me Intermedica mundëson kryerjen e testimit molekular me RT-PCR (tamponi) për SARS – CoV-2.

✅Kitet që do të përdoren për këtë testim janë të kompanisë Gjermane Euroimmun, të cilat kanë certifikatën Europiane CE dhe certifikatën amerikane FDA.

➡️Çmimi i testit RT-PCR (tamponi) është 12.000 Lekë. Përgjigja del brenda 36 – 48 orëve.

Marrja e tamponit bëhet deri në orën 11.

Për informacion të mëtejshëm kontaktoni në numrat e mëposhtëm:

Cel: 0673033033

Tel: 021520700

E-mail: info@albmedica.com

Lagjia Gurra, tek Ish grumbullimi pas Restorant Dashi.

LEZHE – ALBANIA (30 minuta nga Shkodra dhe 50 minuta nga Tirana)

Ju mirëpresim!