Gati për numërim! Ja pjesmarrja në gjithë Lezhën…

Balkanweb.com ka publikuar pak minuta mëparë grafikët e plotë të pjesëmarrjes në votime në të gjjtha bashkitë e vendit.

Në Lezhë kanë votuar 13000 zgjedhës. E diela e lezhjanëve si rrallëherë në zgjedhje ka qenë e qetë. Pjerin Ndreu , Salvador Kaçaj dhe Eduart Ndocaj ishin kandidatët.

Në këto momente pritet të fillojë procesi më delikat, ai i numërimit të votave, veçanërisht ai për Këshillat Bashkiakë.