Dy shpërthime të fuqishme në Lezhë, banorët rrëfejnë momentin…

Pak minuta mëparë në Lezhë janë dëgjuar dy shpërthime të fuqishme të cilat kanë krijuar ankth dhe pasiguri në atë perimetër ku u dëgjua kërcënueshëm.

Deri në këto momente nuk ka asnjë qartësi në lidhje me natyrën apo koordinatën e saktë të origjinës së shpërthimeve.

Banorët, të intervistuar nga Report Tv, shprehen të habitur dhe të pasigurtë edhe ata në lidhje me shpërthimin dhe natyrën e tij. VIDEO