12 Fotot që Vërtetojnë se Bota Është Ende Plot Me Surpriza

A keni parë ndonjëherë një mace me muskuj, një rrugë prej druri apo një minierë masive diamanti?

Nëse nuk e keni bërë, atëherë këto foto do t’ju mahnisin dhe do t’ju tregojë botën nga një këndvështrim krejt tjetër.

Këto foto zbulojnë disa gjëra të çuditshme dhe interesante. Pamjet flasin vetë!

1. “Këmba ime e mbuluar me pluhur guri pas prerjes së gurëve për 15 minuta”

2. Një “engjëll” madhështor prej reje, i krijuar nga një avion i Forcave Ajrore të SHBA

3. Një pamje e zmadhuar e gojës së një ylli deti

4. Një minierë diamanti në Rusi

5. Një pamje e një tregu nate në Bangkok

6. Një urë shekullit të 20-të e ndërtuar mbi një urë të shekullit të 18-të, e ndërtuar mbi një urë të shekullit të 12-të

7. Kjo mace është gati për verën më shumë se kushdo!

8. Kjo bimë që po rritet nga sipërfaqja e një druri të prerë

9. Kjo rrugë në Filadelfia është e shtruar me dru

10. Kasaforta e një banke në përpjekje për ta shkatërruar

11. “Ky skelet iguane gjetur në një plazh në Ishujt Galapagos

12. A mund të besoni se nëna natyrë ia arriti të krijojë edhe këtë?