Zgjidh një Imazh dhe Zbulo se Çfarë Ishe në Jetën Tënde të Kaluar!

Zgjidhni një foto, lëvizni poshtë dhe gjeni se kush keni qenë në jetën tuaj të kaluar:

Nëse keni zgjedhur imazhin nr. 1

Në një jetë të kaluar, ju jeni dalluar si një profet. Dituria dhe vetëdija juaj i kanë ndihmuar shumë njerëz të gjejnë rrugë pozitive në jetën e tyre.

Ju besuat në fuqinë e dashurisë dhe prandaj nuk pranuat asnjë paragjykim në jetën tuaj. Bujaria ka qenë një nga cilësitë tuaja kryesore dhe ju ende e keni atë në jetën tuaj të tanishme.

Për të kuptuar më mirë mençurinë e kaluar, mëso të zhvillosh dhe të besosh shqisën e gjashtë.

Nëse keni zgjedhur imazhin nr. 2

Ju keni jetuar një jetë shumë ndryshe në të kaluarën, keni pasur aftësinë për të ndërmjetësuar njerëzit nëpër botë. Funksioni kryesor ishte shpërndarja e njerëzve në dimensione të ndryshme sipas sjelljes së tyre në jetë.

Meqenëse ishit shumë në kontakt me shpirtrat e njerëzve, në jetën tuaj të tanishme ju keni “dhuntinë” për t’i lexuar njerëzit përreth jush.

Në këtë mënyrë, ju e dini se si të zgjidhni shoqëritë më të shëndetshme për jetën tuaj. Ju vetëm duhet të jeni të kujdesshëm me gjykimet.

Kur ne nxitojmë të gjykojmë njerëzit para se t’i njohim, mund të humbasim mundësitë për të krijuar lidhje të fuqishme.

Nëse keni zgjedhur imazhin nr. 3

Ju keni qenë një person artistik në jetën tuaj të kaluar. Puna juaj është njohur dhe publikuar në mbarë botën.

Ju keni pasur mundësinë të shihni detaje unike në gjithçka që ju rrethon dhe të krijoni vepra unike të bukurisë.

Kjo trashëgimi artistike ekziston akoma dhe nëse përkushtohenu, ju mund ta zgjoni atë talent në jetën tuaj të tanishme.

Nëse keni zgjedhur imazhin nr. 4

Në jetën tuaj të kaluar, ju keni pasur një aftësi të madhe me numrat. Truri juaj ka punuar me shpejtësinë e një kompjuteri dhe keni kryer llogaritjet si asnjë tjetër, duke analizuar menjëherë modele të ndryshme.

Sot ju ende e ndjeni këtë magjepsje me numrat dhe pajisjet elektronike.

Nëse vendosni të ndiqni thirrjen tuaj natyrore, rrugët e jetës natyrisht do të hapen për ju.

Nëse keni zgjedhur imazhin nr.5

Ju keni qenë një udhëzues për njerëzit në jetën e kaluar. Mund të keni punuar si mësues, duke shpërndarë me përulësi njohurinë e tij për gjeneratat e mëvonshme.

Transferimi i njohurive tuaja mund të jetë shumë e dobishme në jetën tuaj të tanishme, ku kemi nevojë për njerëz të gatshëm për të transmetuar njohuri pa interes personal.

Ju keni aftësinë për të magjepsur njerëzit dhe për t’i bindur ata që të ndjekin këshillat tuaja spontanisht.

Nëse keni zgjedhur imazhin nr. 6

Në jetën tuaj të kaluar, ju keni përgatitur njerëz për të ardhmen e tyre. Ju mund të keni qenë një mendimtar ose një muzikant shumë i frymëzuar nga shqisa juaj e gjashtë dhe vizionet tuaja për të ardhmen tuaj.

Në jetën tuaj të tanishme, shqisa juaj e gjashtë është edhe më e evoluar dhe mund të parashikohen ngjarje më saktë.

Sigurohuni që ta përdorni këtë dhunti të rrallë dhe ta ndani atë me të tjerët. Ju mund të bëheni një shërues shpirtëror.

A e identifikuat veten me përshkrimin e imazhit të zgjedhur?