Kursi zyrtar i këmbimit, 13 Maj 2018

Kursi i këmbimit valutor, e Diel 13 Maj 2018, referuar përditësimit të Bankës së Shqipërisë.

Banka e Shqipërisë llogarit dhe publikon kursin zyrtar të këmbimit. Ky kurs është një nivel referencë (i vetëm), i cili mund të përdoret nga të interesuarit për qëllime tregtuese, vlerësuese, krahasuese dhe statistikore.

Monedha Kryesore

Dollar Amerikan USD 106.39 -0.46

Euro EUR 126.94 +0.05

Poundi Britanik GBP 144.17 -0.88

Franga Zvicerane CHF 106.33 -0.22

Jeni Japonez (100) JPY 97.36 -0.11

Dollari Australian AUD 80.34 +0.42

Dollari Kanadez CAD 83.46 -0.11

Korona Suedeze SEK 12.37 +0.08

Korona Norvegjeze NOK 13.32 +0.05

Korona Daneze DKK 17.05 +0.01

SDR SDR 151.90 -0.54

Ari(OZ 1) XAU 140881.64 +304.44

Argjend(OZ 1) XAG 1782.03 +9.17

Juani Kinez (onshore) CNY 16.80 -0.03

Juani Kinez (offshore) CNH 16.82 -0.02

Monedhat e tjera

Lira Turke TRY 26.29 +0.72

Leva Bullgare BGN 65.82 -0.24

Forinta Hungareze (100) HUF 41.09 -0.57

Rubla Ruse (100) RUB 169.60 +0.73

Kuna Kroate HRK 17.37 -0.06

Korona Çeke CZK 5.05 -0.06

Denari Maqedonas MKD 2.10 -0.01