I mbajti flokët të thinjur për vite me rradhë… Kur u transformua në një program televiziv, as e motra nuk e njohu

Ka gra që nuk e kanë idenë se sa të bukura janë.

Vetëm duart e stilistëve mund t’i bëjnë ato të lulëzojnë dhe t’i bëjnë me vetëbesim. Kjo është ajo që ndodhi me 52- vjeçaren Corinne Staves nga Garden Valley, California.

Corinne ka punuar si zjarrfikëse për njëzet e një vjet. Sigurisht që nuk është një punë që mund ta bëjmë me këpucë me taka të larta.

Corinne është e martuar dhe ka pesë fëmijë, shtatë nipër e mbesa dhe dy të tjerë që presin të vijnë në jetë. Me një familje kaq të madhe, nuk ka kohë të kujdeset për veten e për ta bërë më të bukur!

Me sa duket, për këtë arsye ajo kurrë nuk kishte menduar të shkonte në një sallon bukurie. Një ose dy herë në vit, zonja Staves i dhuronte vetes një prerje flokësh. Dhe trajtimet e saj të bukurisë ishin të kufizuara me kaq, deri këtu vinte përkujdesja e saj ndaj vetes!

Motra e tij më e vogël, Camille, më në fund u lodh nga kjo situatë. Ja çfarë thotë ajo:

“Unë nuk e mbaj mend atë edhe me një ngjyrë të mirë flokësh. Për fat të keq, ajo nuk u kujdes asnjëherë për veten.”

Ajo e çoi të motrën, Corinne në programin televiziv TODAY. Çdo të enjte, në një qendër tregtare, disa stilistë zgjedhin njerëzit për një transformim.

Në prapaskenë, pjesëmarrësit janë duke prerë flokët e tyre, duke bërë makijazhin dhe duke zgjedhur rrobat e tyre.

Pastaj, operatorët kapin momentet e habisë në të cilën njerëzit e zgjedhur e shohin reflektimin e tyre të ri në pasqyrë.

Corinne nuk e fshehu ankthin dhe frikën e saj. Por ajo nuk duhet të kishte aspak!

Camille, e motra bërtiti e ngazëllyer kur e pa pamjen e re të motrës së saj. Dhe, le ta pranojmë kishte shumë të drejtë.

Nuk kishte asnjë gjurmë të flokëve të gjata me thinja e të bardha. Flokët e Corinne ishin lyer me tone të ngrohta dhe tonalitetet e diellit.

Ato ishin më të shkurtra, ondet ishin zbutur me furçë dhe tharëse flokësh. Stilistët kishin theksuar sytë e saj të bukur blu me një makijazh të lehtë dhe i kishin sugjeruar të vishte një fustan në ngjyrë të gjelbër të ndritshme.

Kur zonja Staves pa reflektimin e saj në pasqyrë, ajo u trondit. Ky mund të ishte absolutisht transformimi më radikal i jetës së saj! Një surprizë e madhe dhe e gëzueshme!

Corinne dukej më e re me të paktën dhjetë vjet! Tani është e qartë se sa e rëndësishme është që një grua të kujdeset për veten.

Nga tani e tutje, Corinne do të duhet të shkojë në sallon bukurie të paktën një herë në muaj për të fituar gjithnjë komplimente të reja.

Ne as që mund të përfytyrojmë se si u mirëprit në punë!

Gjithnjë kemi nevojë për persona që ndihmojnë në rritjen e vetvlerësimit tonë dhe na ndihmojnë të nxjerrim më të bukurën në pah.