Andrea Bocelli ka Dedikimin Më të Ëmbël për të Bijën: “Ja si i Jep Vajza Kuptim dhe Qëllim Jetës!”

Në ditëlindjen e vajzës e tij, Virxhinia, tenori me zërin ëngjëllor Andrea Bocelli ka vendosur të ndajë me botën një urim special.

Sytë e tij nuk e shohin dot fizikisht por zemra e tij e sheh dhe e ndjen ditë për ditë krijesën e tij të mrekullueshme.

Gjashtë vjet më parë një fëmijë u bë arsyeja e jetës së Veronica Berti dhe tenorit italian.

Andrea Bocelli ka dy fëmijë të tjerë të martesës së saj të parë me Enrica Cenzatti, Amos dhe Matteo, por vetëm pas ndarjes së çiftit erdhi një surprizë e papritur e trëndafiltë bashkë me partneren e tanishme, Veronica.

Babai krenar sa më s’ka, i kushtoi disa fjalë të ëmbla pranverës së tij, bijës së tij.

Postimi u publikua në profilin e tenorit në Facebook. Ka një foto të së bijës së tij së bashku me të atin dhe pastaj një mesazh të shkurtër që tregon në çdo fjalë ndjenjat e një njeriu që ndjen vetëm dashuri.

Postimi vazhdon kështu:

Ne nuk mësohemi dot me një mister të tillë, me një dhuratë të tillë të madhe: ajo që ke patur vetëm në ëndrrat e tua, atë që ke dashur thellë brenda zemrës tënde, është papritur para jush.

Ajo ka një fytyrë, një zë, një karakter dhe një jetë përpara saj. Ajo është pjesë e jotja, por ajo është e ndryshme dhe ti do të mirën e saj, pa kushte. Ja se si një vajzë, duke të dhuruar gëzimin e të qenit afër jush, i jep një qëllim jetës suaj.

Ajo të bën të kuptosh se çfarë është dashuria – në tërësi, dashuria universale, në sajë të së cilës ekzistojmë.

Gëzuar ditëlindjen Virginia, princeshë e vogël. Ti erdhe me diellin e ditës së parë të pranverës dhe po na sjell çdo ditë pranvera.