Provat që Rrjetet Sociale po e Shkatërrojnë Marrëdhënien në Çift

Hiq dorë nga këto zakone të këqija nëse do të përmirësosh marrëdhënien tënde!

Ja çfarë po ndodh:

Po të shpërqëndron nga momentet e përditshme

Këto ditë, është e lehtë të kaloni më shumë kohë duke lundruar në Instagram apo Facebook se sa të shpenzoni kohën reale me partnerin tuaj! Ajo nuk sjell asnjë të mirë për marrëdhënien tuaj.

Nuk mund t’i shpëtosh të kaluarës

Tentativa për të harruar ish tuaj është pothuajse e pamundur kur ju e shihni fytyrën e tij t’ju shfaqet në njoftimet tuaja në rrjetet sociale gjithë kohës!

Ekzagjerimi me shpërndarjen e materialeve private

Ju nuk mund të shmangni presionin që vjen me mediat sociale për të ndarë gjithçka rreth marrëdhënies tuaj me botën. Asgjë nuk është më private!

Momenti nuk jetohet më

Aspekti mbizotërues i mediave sociale shpesh mund të rrënojë momentet e çmuara nga nevoja për të bërë një foto të tij ose për të përditësuar statusin tuaj në Facebook.

Ku ka shkuar romanca?

Xhelozia është më e thjeshtë

A keni frikë nëse partneri juaj pëlqen foton e një vajze tjetër online? Apo veç për një koment?

Mediat sociale ju japin më shumë arsye se kurrë për të patur ato ndjenja të xhelozisë.

Tradhtia është edhe më e thjeshtë!

Po, po flasim për Tinder dhe për aplikacione të tjera flirtimi.

Me vetëm një goditje të gishtit mund të flisni me dikë tjetër… është një nga efektet më të rrezikshme të mediave sociale për marrëdhëniet sot!

Gjurmimi i partnerit

Mediat sociale e bëjnë shumë më të lehtë për t’u bërë ngulmues në lidhje me gjurmimin aktivitetin e partnerit tuaj, në sajë të aplikacioneve që tregojnë vendndodhjen.

Nuk është një zakon i shëndetshëm!

Krahasimi i vazhdueshëm

Media sociale përcakton pritjet joreale për marrëdhëniet!

Një rrotullim i shpejtë përmes Instagram-it është i mjaftueshëm për t’ju bërë të dyshoni nëse marrëdhënia juaj është si #couplegoals e disa të famshëmve të përsosur, ku të organizuara qartë, datojnë nën Kulla Eifel…

Shfaqja e dashurisë përmes rrjeteve sociale

Çfarë ndodhi në të vërtetë me të thënët “Unë të dua” personalisht ose surprizimi i partneres tuaj me një buqetë me lule?

Tani, kjo është zëvendësuar me një kolazh fotografik me emoji zemra … nuk është e njëjta gjë, apo jo?

Presioni i statusit të marrëdhënies

Rrjetet sociale dhe Facebook, në veçanti, vë një presion të madh mbi çiftet për të ndarë statusin e tyre të marrëdhënieve me botën!

Kjo gjë nuk ishte kurrë një problem përpara se të ekzistonin mediat sociale.