9 Lloje Dhimbjesh që Janë Të Lidhura Drejtpërdrejt me Gjendjet Emocionale

Gjendjet e ndryshme emocionale mund të shkaktojnë dhimbje në trupin tonë.

Ja se ku përkatësisht:

Dhimbje në kokë

Dhimbja në kokë, mund të shkaktohet nga streset e ditës. Merrni ca kohë për t’u çlodhur dhe për të lehtësuar stresin çdo ditë.

Dhimbje në qafën tuaj

Nëse ndjeni dhimbje në qafën tuaj, mund të keni vështirësi për t’i falur të tjerët ose veten tuaj.

Nëse ndjeni dhimbje të qafës, merrni parasysh gjërat që doni tek njerëzit që ju rrethojnë.

Dhimbje në shpatullat tuaja

Dhimbja e shpatullës mund të tregojë se po mbani një barrë të rëndë emocionale.

Kjo është ajo ku thuhet “duke mbajtur një problem”. Përqëndrohuni në zgjidhjen e problemeve në mënyrë proaktive dhe shpërndani një pjesë të asaj barre tek njerëzit e tjerë në jetën tuaj.

Dhimbje në pjesën e sipërme të shpinës

Dhimbja e pjesës së sipërme të shpinës do të thotë që nuk keni mbështetje të mjaftueshme emocionale.

Ju mund të ndiheni të padashur dhe të padëshiruar. Nëse je i vetmuar, kjo mund të thotë se është koha për të dalë në një takim ose për të njohur njerëz të rinj.

Dhimbje në pjesën e poshtme të shpinës

Dhimbja e pjesës së poshtme e shpinës mund të thotë se jeni shumë të shqetësuar për paratë.

Mund të jetë një kohë e mirë për të kërkuar atë rritjen e rrogës që aq kohë e kërkoni ose të konsideroni një projek tjetër financiar.

Dhimbje në bërrylat e tua

Dhimbja në bërryl flet për rezistencën tuaj për të ndryshuar në jetën tuaj. Nëse keni krahë të fortë, mund të keni edhe një jetë të ashpër. Bëni kompromise dhe shkundini gjërat pak.

Dhimbje në duar

Dhimbja e dorës do të thotë që ju nuk mund të arrini te të tjerët në mënyrën se si duhet të jeni.

Konsideroni të bëni miq të rinj, të dilni në një drekë me një koleg dhe të krijoni një lidhje të re.

Dhimbje në ije

Dhimbja në ije do të thotë që ju jeni shumë të frikësuar të lëvizni, të ndryshoni.

Ijet mund të tregojë se ju jeni rezistent ndaj lëvizjes dhe ndryshimit. Ju mund të jeni shumë të kujdesshëm kur merrni vendime.

Dhimbje në gjunjë

Dhimbja në gjunjë mund të jetë një shenjë se egoja juaj është pak e madhe dhe se po mendoni veten tuaj pak si tepër lart.

Përuleni veten. Kaloni pak kohë me vullnetarizëm. Mos harro, je i vdekshëm!